понеделник, октомври 27, 2008

Varna Sk8Park Update

Роди од FlySkateboards ми прати линкови од Sk8паркот што се гради во нивниот град и од уште еден Sk8парк во Констанца, Романија кој се наодја на околу саат и пол вожња од Варна. Заклучок: Одговорните ликови во другите градови се грижат за потребите на својата младина (обратнопрoпорционално на нашиов случај тука). По сликите би требало да биде поголем од Белградскиот и имаме покана уште од сега за присуствување на свеченото отворање кое би се случило по нивни проценки на пролет. We are there!!! За галерија кликнете на следниов линк: http://flyskateboards.net/bg/galery.html/category-6/page1

flip out

Етикети: