петок, октомври 24, 2008

Neznam Di Teram

Време: млако, супер за скејт. Локации: Kej, БТ, МНТ, и сите останати што ги знаете. На гости дојдоа двајца другари од Белград, Паја и Пуфи кои патем го буткаат скејтбордингот со КОБА33 и Четникс во Србија а и една мала емисија за екстремни спортови наречена: NEZNAM DI TERAM. Вчера се снимаше за истата, падна опасна вожња на БТ, која итекако се замрзна во фрејмови :) Паја растури BTW (идемо бркaти) *клик на сликата за галерија

flip out

Етикети: ,

3 Comments:

At 2:01 претпладне, Anonymous marko rece...

jako jako nema so :)

 
At 9:25 претпладне, Anonymous sarf rece...

здраво!

 
At 2:01 претпладне, Anonymous borow rece...

dobri fotki!
btw..mestovo e ludnica!!!

 

Објави коментар

<< Home