четврток, септември 04, 2008

HTOWN Skatepark Opening


Петко од Flyskateboards ми прати инфо за отварање на скејтпарк во Хасково, општина Хасково, на 12 Септември пропратено со Скејт демо и Свирка. На 13 Септември има скејт контест на НДК во центарот на Софија, па кој сака нека не контактира за понатамошно инфо. Во склоп на целава објава морам да објавам дека Скејт тимот на DVS заедно со легендата Chico Brenes ке одржат скејт демо во Солун, Грција на 15 Септември!!! Мислам дека ништо од горенаведеното не треба да се пропушти.

flip out

Етикети: