четврток, септември 18, 2008

Белград Скејтпарк АпдејтВидеово е како апдејт на тоа што следува во Белград за две недели...

П.С.(пост скриптум што би рекле)
Само мала забелешка до одговорните органи околу финесата наречена изградба на скејтпарк, па да речеме баш тој во Карпош...Првиот дел од видеово би требало да покаже како НАВИСТИНА се спрема еден прав скејтпарк. 27 Септември. GOSKATE.

flip out

Етикети:

4 Comments:

At 8:56 попладне, Blogger pero rece...

da, da vidat tie od ministrestva so se i od kvazi agencii za mladi i sport sto izlagaat so komentari od vesnici deka nie ne sme znaele da vozime sk8 pa ne ni bil dobar skejt parkot, da vidi toj kreten deka sk8 park ne se pravi so rabotnici od jugoslavija so stomaci i pijat pivo i misli pravi igraliste za deca, sabanarija edna

 
At 1:16 претпладне, Anonymous borow rece...

shubo! :D

 
At 7:15 попладне, Anonymous Анонимен rece...

profesionalnost...

 
At 10:07 претпладне, Anonymous Joci rece...

bevte u belgrad pero?

 

Објави коментар

<< Home