вторник, октомври 06, 2009

Red Bull Weekend

Сабота. Дожд. Ужас "кучешко време". Недела. Малку подопраено, облачно но млако време. Викендов за првпат ги видов поклониците, клубовите и шоповите за екстремни спортови кај нас, на едно место. Атмосфера ОК, би можело да се организира малку подобро меѓутоа за ваков евент од тој тип кај нас , за првпат и не толку лошо :). Другата година може пак, со поголема инволвираност и од другите "екстремисти".

Клик на сликата за галерија.

flip out

Етикети: