понеделник, август 24, 2009

Ohrid Sk8 Park


Интересна инсталација на кејот во Охрид, одма после марината, димензиите се мали но совршени за почетници. Би било добро и малку да се дoсреди но тој дел му го оставам на градот. Се на се, пријатно изненадување од охридската локална управа која сепак не е глува на потребите на младата охридска генерација. +1

flip out

Етикети: