четврток, септември 27, 2007

XSession

Времето надвор се влошува и почнува да врне, полека ама сигурно доаѓа есента, лисјата жолти насекаде паѓаат...( незнам од каде ваква поетичност :) ) . Нема заебанција, штракнете на сликата и разгледајте ја галеријата што ја наштракавме пред некој ден... Опасно убав ден, опасно добри скејтери и bmx-ери, опасно добри трикови и фотки :) Ќе служат за долгите врнежливи денови пред нас...( пак поезија )

flip out

Етикети:

2 Comments:

At 4:50 попладне, Anonymous Анонимен rece...

Ludilo fotki!

 
At 3:26 попладне, Blogger pero rece...

fotkite se stvarno profi

 

Објави коментар

<< Home