четврток, август 19, 2010

Varna Skate Open 2010

Насловот ви кажува се, скејт натпревар во Варна на 28 овој месец, сите сте поканети (кој може се разбира). Нашите другари од Варна веќе со години си ја буткаат сцената во права насока а ова е еден од резултатите...

flip out

Етикети: ,

1 Comments:

At 5:07 попладне, Anonymous Анонимен rece...

КУРТОНУ ЕДЕН НАЈГОЛЕМ!!!!


ФИЛИП, ДА ТИ ЕБАМ ШУПАКОТ, НЕЛИ ГЛЕАШ ДЕКА НИШТО НЕ ПРАВИШ СО БЛОГЕРОВ ДА ТИ ЕБАМ МАЈКАТА ТВОЈА У ПИЧКА!

 

Објави коментар

<< Home