недела, јуни 20, 2010

GO SKATEBOARDING DAY / JUNE 21


Мало освежување за престојното лето, на 21 Јуни секоја година си прославуваме денот на возење скејт или популанро наречено GO SKATEBOARDING DAY!!! Ние ке си го славиме со собиранка во Жена Парк во 20.00 часот па после по драгите ни улици на нашиот град. Сите што се заинтересирани (скејтери или не) нека се појават на горенаведеното место за собир па понатаму ќе се договориме.

flip out

Етикети: ,