четврток, април 26, 2007

Ali Boulala update


Во еден од најпознатите Шведски весници пишува дека Ali се разбудил од кома. Ali не се сеќавал ништо за несреќата во кој загина неговиот team возач Shane Cross. Докторите очекуваат дека Ali 100% ке се опорави, и дека Ali ке може да вози sk8 повторно.

Pero
live to skate-skate to live

Етикети:

2 Comments:

At 2:01 попладне, Blogger flip rece...

abe toa alkoholot...

 
At 4:49 претпладне, Anonymous Анонимен rece...

Welcome to our website for you World of Warcraft Gold,Wow Gold,Cheap World of Warcraft Gold,cheap wow gold,buy cheap wow gold,real wow gold,sell wow gold, ...Here wow gold of 1000 gold at $68.99-$80.99 ,World Of Warcraft Gold,buy wow gold,sell world of warcraft gold(wow gold),buy euro gold wow Cheap wow gold,cheapest wow gold store ... gw gold

 

Објави коментар

<< Home